Növények és állatok a kertben

a Vitaflóra és a Csodakert magazin fotópályázata (2017)

Az igazi élő kert állandó lakói a madarak, pillangók és a különböző rovarok. Ha jól terveztük meg a kertet, a kutyának, cicának is jut hely, nem teszik tönkre a virágokat.
Mutassa meg, az Ön kertjében kik élnek együtt. Várjuk az olyan fényképeket, amelyeken a kert lakói együtt szerepelnek. Az állatok lehetnek a házi kedvencek és a kert természetes lakói is, de a képen a növényi környezet is szerepeljen.

A legszebb képek beküldőt jutalmazzuk! A pályázati feltételeknek megfelelő képek megjelennek a Vitaflóra Kft honlapján : www.vitaflora.hu
A nyertes képek beküldői Vitaflóra tápoldat-csomagot kapnak.

Egy pályázó maximum 3 képpel nevezhet. A pályázatra beküldött kép növényt ÉS állatot ábrázoljon. Ugyanazt a képet csak egy pályázatban lehet beküldeni.

A zsűri a fénykép szépségét, ötletességét, kivitelezését, a környezet rendezettségét és a kép minőségét is értékeli. A zsűri csak a formai feltételeknek, valamint a kategória tartalmának megfelelő fényképeket értékeli.

A zsűrit a Vitaflóra Kft. és a Csodakert magazin kéri fel.

A pályázatra csak olyan saját képet lehet beküldeni, amely nyilvános fotópályázaton még nem szerepelt, megfelel a pályázat tartalmi, formai és mennyiségi követelményeinek. A fényképen nem lehet szerzői jog-jelzés, vagy vízjel. A fényképek ne tartalmazzanak keretet, dátumot, feliratot.
A képek lehetnek álló vagy fekvő formátumúak, minimum 1000x1500 pixel oldalméretű kép, legmagasabb képminőséggel mentett jpeg fájlként. Csak eredeti, digitálisan nem módosított képeket fogadunk el (vágás, fényerő-, kontrasztállítás elfogadott, de pl. több kép összedolgozása, egyes képrészletek kiretusálása nem).
A minőségileg nem megfelelő, a megadott paraméterektől eltérő vagy a kiírás témájának nem megfelelő képek nem vesznek részt a pályázaton, és nem jelennek meg a honlapon. A pályázókat a kép nem megfelelőségéről nem tájékoztatjuk.

A pályázatra a képet/képeket a Vitaflóra Kft. e-mailben fogadja a: foto@vitaflora.hu címen. Tárgyként a Vitaflóra fotópályázat kifejezést kell feltüntetni. A kép neve a pályázó neve vagy jeligéje és a kép sorszáma legyen, pl. KisJozsef2.jpg. A file-nevek nem tartalmazhatnak szóközt vagy egyéb speciális karaktert!

Az e-mailben adják meg nevüket (jeligéjüket), lakóhelyük irányítószámát és a kép/képek címét (pl.: Kis József, 4444, 1.kép: tavaszi ágyás, 2.kép: mézgyűjtés a Kékesen).
Kérjük, hogy csak élő email-címről küldjön pályázatot, mert az értesítéseket emailben erre a címre küldjük!

Minden, a pályázati feltételeknek megfelelő fénykép névvel vagy jeligével megjelenik a Vitaflóra Kft. honlapján. Amennyiben a pályázó jelentkezésében nem tiltja meg, neve/jeligéje megjelenik a fényképe adatai között.
A fényképpályázat során az adatszolgáltatás önkéntes. A pályázó hozzájárul, hogy a Vitaflóra Kft. a megadott email-címen tájékoztatást küldjön a pályázat eseményeiről, a Vitaflóra termékekről.

Beküldési határidő: 2017. október 31. A határidő után beküldött képek a pályázaton nem vesznek részt.
Eredményhirdetés: a Csodakert magazin 2018/01 számában.
Nyeremény: Vitaflóra termékminta-csomag a fénykép beküldőjének

A nyereményeket a Vitaflóra Kft a Csodakert Magazin 2018/01 számának megjelenése után postai úton juttatja el a nyerteseknek. A nyereményeket csak magyarországi címre juttatjuk el. Más országbeli címre csak abban az esetben küldjük el a nyereményt, ha a nyertes a postai költségeket átvállalja.

Részletes pályázati feltételek: pdf